Welkom bij Cromstrijen'98

Cromstrijen'98 is een locale belangenpartij die opkomt voor de inwoners van onze gemeente. Onafhankelijk en ongebonden legt Cromstrijen'98 uitsluitend verantwoording af aan de inwoners. Cromstrijen'98 streeft naar een gemeenteraad met een eerlijk, open en menselijk gezicht.

Actueel

Arie de Jongh neemt afscheid als raadslid

22-5-2008 Bron: Het Kompas

Tijdens de raadsvergadering van donderdag 15 mei werd in Cromstrijen afscheid genomen van Arie de Jongh, sinds 2003 raadslid Cromstrijen'98. "Geboren als "Breihapper, opgetogen als Takkebosser en getrouwd met een Bliek" zo typeerde partijgenote Ineke Korbijn de vertrekkende Arie. Zijn besluit om het raadswerk op te geven komt voort uit zijn verhuizing naar Frankrijk. Korbijn: "Een eerlijke beslissing omdat Arie zich bezwaard zou voelen gemeenschapsgeld te ontvangen voor werk wat hij niet goed kan blijven doen".
Burgemeester Janssen noemde raadswerk passie: "Je staat midden in de samenleving en komt in aanraking met onderwerpen waar je nooit bij stilstaat".
In zijn dankwoord stelde Arie de Jongh: "Mijn vrouw heeft mij jarenlang gedeeld met mijn werk, mijn verenigingen en later de politiek; mijn huwelijk met deze instanties wordt nu een LAT relatie". Arie de Jongh blijft actief met commissiewerk vooor Cromstrijen'98

Mening Cromstrijen'98:
Wij betreuren het vertrek van Arie de Jongh als raadslid, maar staan volledig achter zijn beslissing.
Hij wordt opgevolgd door Rob Tamerius, lid van de commissie ABZ (Algemeen Bestuurlijke Zaken).

Terug naar actueel