Welkom bij Cromstrijen'98

Cromstrijen'98 is een locale belangenpartij die opkomt voor de inwoners van onze gemeente. Onafhankelijk en ongebonden legt Cromstrijen'98 uitsluitend verantwoording af aan de inwoners. Cromstrijen'98 streeft naar een gemeenteraad met een eerlijk, open en menselijk gezicht.

Actueel

Coalitie vorming (1)

7-3-2010 Bron: Cromstrijen'98

Gebruikelijk is dat de partij met de meeste stemmen de coalitie moet gaan vormen. Deze verantwoordelijkheid heeft de VVD dan ook op zich genomen. Zij hebben besloten dat zij informatieve gesprekken aangaan met alle partijen in Cromstrijen.

Wij hebben als tweede partij de uitnodiging aangenomen en zijn zaterdag 6 maart dit gesprek met de VVD aangegaan. In dit gesprek hebben we de eerste indrukken ten aanzien van de partij programma’s en wat we de komende periode kunnen verwachten en willen bereiken besproken. Tevens is gesproken over de portefeuilles en de mogelijke verdeling.

Mening Cromstrijen'98:
Wij hebben het als een zeer open, opbouwend en prettig gesprek ervaren. De verdere standpunten en mogelijke posten moeten nog verder in ons bestuur en fractie besproken worden. Wel hebben wij aangegeven dat wij zeker ook de bestuurlijke verantwoordelijkheid willen mee gaan dragen de komende periode, en dat wij ook een wethouder ter beschikking hebben.

Terug naar actueel