Welkom bij Cromstrijen'98

Cromstrijen'98 is een locale belangenpartij die opkomt voor de inwoners van onze gemeente. Onafhankelijk en ongebonden legt Cromstrijen'98 uitsluitend verantwoording af aan de inwoners. Cromstrijen'98 streeft naar een gemeenteraad met een eerlijk, open en menselijk gezicht.

Actueel

Coalitie vorming (2)

15-3-2010 Bron: Cromstrijen'98

Zoals was afgesproken heeft de VVD afgelopen week met CDA, PvdA, D66, SGP en GrLi rond de tafel gezeten. Het resultaat van deze bijeenkomsten was dat de VVD zaterdag bij ons het verzoek heeft neergelegd hoe wij tegen een coalitie van VVD, Cromstrijen'98, D66 en SGP aankeken.

Zondagmiddag zijn wij met fractie en bestuur bij elkaar geweest en hebben besloten dat wij in principe geen bezwaren hebben tegen dit voorstel. We hebben nogmaals alle programma's tegen het licht gehouden en zien daar, op enkele kleine punten, ten aanzien van de komende periode geen overwegende bezwaren.
Voor vanavond, maandag 15 mrt, is er een verder afstemming vergadering en zullen de taken en portefeuilles aan de orde komen.

Mening Cromstrijen'98:
Door het wegvallen van Peter de Regt is er natuurlijk een behoorlijke verandering gekomen in de opstelling ten aanzien van de coalitie en de wethoudersposten.
De keuze die we moeten maken moet vooral gestoeld zijn op het met elkaar inzetten om de komende periode de toch wel behoorlijke vraagstukken te kunnen verwezenlijken.

Terug naar actueel