Welkom bij Cromstrijen'98

Cromstrijen'98 is een locale belangenpartij die opkomt voor de inwoners van onze gemeente. Onafhankelijk en ongebonden legt Cromstrijen'98 uitsluitend verantwoording af aan de inwoners. Cromstrijen'98 streeft naar een gemeenteraad met een eerlijk, open en menselijk gezicht.

Actueel

Collegevorming Cromstrijen krijgt gestalte!!!

28-3-2014 Bron: Cromstrijen'98

De informatieronde met PvdA, D66, SGP, VVD en CDA, op initiatief van Cromstrijen'98, is met alle partijen in een goede- en vooral constructieve sfeer verlopen.

Cromstrijen’98 heeft de VVD en het CDA inmiddels uitgenodigd om deel te nemen aan de vervolggesprekken die moeten leiden naar een nieuw te vormen coalitie.

De inzet voor de vervolggesprekken is om met de drie grootste partijen in de gemeenteraad te gaan samenwerken.

De motivatie hiervoor is dat er de komende periode een stevig en breedgedragen coalitie moet staan, die de uitdaging aan kan- en wil nemen om o.a. het Sociale Domein en alle daarbij behorende financiële en organisatorische problemen in de juiste banen te leiden voor de inwoners van Cromstrijen.

De formatie gesprekken zullen in week 14 van start gaan.
Vanzelfsprekend houden wij u regelmatig op de hoogte van de vorderingen in het formatieproces.

Mening Cromstrijen'98:
Wij zijn zeer verheugt met de open en constructieve gesprekken met alle partijen. Op de vraag -stel dat je in de oppositie komt- deden alle partijen de toezegging dat de insteek is om in de komende vier jaar altijd open maar kritisch het debat te willen voeren.

Wij zien daar nu al naar uit!!!

Terug naar actueel