Welkom bij Cromstrijen'98

Cromstrijen'98 is een locale belangenpartij die opkomt voor de inwoners van onze gemeente. Onafhankelijk en ongebonden legt Cromstrijen'98 uitsluitend verantwoording af aan de inwoners. Cromstrijen'98 streeft naar een gemeenteraad met een eerlijk, open en menselijk gezicht.

Actueel

Cromstrijen'98 gaat akkoord met DIFTAR

23-11-2013 Bron: Cromstrijen'98

Cromstrijen'98 heeft ja gezegd tegen het voornemen van de Regionale Afvalstoffen Dienst om te onderzoeken om een tariefdifferentiatie in te voeren. Wat is DIFTAR. (Gedifferentieerde tarieven afvalverzameling)

Wat betekent dit voor U. In het kort. Het idee is om het door u geproduceerde huisafval nog beter te scheiden, zodat er minder restafval zal komen en de tarieven beheersbaar blijven.
Wij hebben echter aangegeven, dat dit niet mag betekenen, dat gedurende de eerste 4 jaren voordat één en ander is ingevoerd, U wordt geconfronteerd met een buitenproportionele prijsverhoging.
De RAD ziet kansen om na 4 jaren het tarief dat u betaald, zelfs onder het prijspeil van 2012 zal komen te liggen.
Eerst zien en dan geloven zullen u en wij zeggen, maar Cromstrijen'98 zal Cromstrijen'98 niet zijn als wij deze procedure niet nauwgezet zullen volgen.
Belofte maakt immers schuld.

Mening Cromstrijen'98:
Bovendien willen wij benadrukken, dat wij met onze RAD uiterst tevreden zijn, immers het bedrag dat u voor het ophalen van uw huisvuil betaald is één van de laagste in Nederland!!!!!!

Terug naar actueel