Welkom bij Cromstrijen'98

Cromstrijen'98 is een locale belangenpartij die opkomt voor de inwoners van onze gemeente. Onafhankelijk en ongebonden legt Cromstrijen'98 uitsluitend verantwoording af aan de inwoners. Cromstrijen'98 streeft naar een gemeenteraad met een eerlijk, open en menselijk gezicht.

Actueel

Cromstrijen'98 gaat door, ook na een eventuele herindeling!

12-5-2018 Bron: Cromstrijen'98

PERSBERICHT

Op 9 mei jl. is tijdens een algemene ledenvergadering van Cromstrijen'98 unaniem besloten dat wij als lokale politieke partij doorgaan, ongeacht de aanstaande beslissing van de Eerste Kamer.
Daar waar diverse partijen zichzelf nu opnieuw aan het uitvinden zijn, zijn wij van mening dat wij vanuit onze eigen kracht Hoeksche Waard breed kunnen opereren door onze eigen, voor iedereen herkenbare, identiteit te behouden. Wij hebben voldoende bewezen dat wij ons consequent voor 100% inzetten voor de inwoners en niet aan achterkamertjespolitiek doen. Wij zijn een eerlijke lokale vrije politieke partij, die niet beperkt wordt door het beleid van een landelijke politieke partij. Na een eventuele herindeling zal het nog meer nodig zijn dat wij ons optimaal inzetten voor Numansdorp en Klaaswaal. Deze werkwijze willen wij ook doortrekken naar alle kernen in de Hoeksche Waard. Iedereen moet zich in onze grondhouding gaan herkennen en zich veilig gaan voelen bij onze partij. Daar waar de politiek tot nu toe gefaald heeft, door de inwoners voortdurend te negeren, laten wij de inwoners niet in de steek. Na het besluit van de Eerste Kamer is het nog niet gedaan, maar begint het pas om de belangen van alle inwoners van de Hoeksche Waard optimaal te gaan behartigen, mocht het binnenkort tot een herindeling komen.

Mening Cromstrijen'98:
Wij hopen dat de inwoners van de Hoeksche Waard zich in onze werkwijze herkennen en zich willen aansluiten bij onze partij. Wij komen op voor alle dorpen in de Hoeksche Waard als de herindeling mocht doorgaan. Stuur een mail om je belangstelling in Cromstrijen'98 kenbaar te maken of om nadere info te vragen. Wij zullen daarna zo spoedig mogelijk reageren.

Terug naar actueel