Welkom bij Cromstrijen'98

Cromstrijen'98 is een locale belangenpartij die opkomt voor de inwoners van onze gemeente. Onafhankelijk en ongebonden legt Cromstrijen'98 uitsluitend verantwoording af aan de inwoners. Cromstrijen'98 streeft naar een gemeenteraad met een eerlijk, open en menselijk gezicht.

Actueel

Cromstrijen’98 had “PACT van de Waard” niet nodig

2-3-2014 Bron: Pact van de Waard

Pact van de Waard, wil intensief samen werken om te komen tot plannen waarmee de consequenties van vergrijzing en ontgroening op het eiland aangepakt gaat worden.

Maar als er, zoals het PACT stelt, prijzen uitgereikt gaan worden wil Cromstrijen’98 deze wel graag ontvangen.

Vergrijzing ga je namelijk tegen door onderdak te bieden aan ALLE leeftijden, het plan Numansdorp-Zuid vertegenwoordigt deze groepen.

Mening Cromstrijen'98:
Wij verwachten dus geen oponthoud meer bij de Raad van State op 14 maart, aldus de fractie van Cromstrijen’98.

Wij danken dan ook op voorhand de Provincie voor de verregaande samenwerking, en als Cromstrijen’98 omarmen wij de gedachte van het PACT.

Snel starten dus met ons geweldige pactplan “BOUWEN TEGEN DE VERGRIJZING”, en voor ALLE doelgroepen in het plan Torensteepolder.

Dit plan voorziet immers al in zorgwoningen/serviceappartementen met voorzieningen, alsmede sociale rijwoningen, geschakelde woningen, twee onder één kap- en vrijstaande koopwoningen. (In totaal 176 woningen).

Terug naar actueel