Welkom bij Cromstrijen'98

Cromstrijen'98 is een locale belangenpartij die opkomt voor de inwoners van onze gemeente. Onafhankelijk en ongebonden legt Cromstrijen'98 uitsluitend verantwoording af aan de inwoners. Cromstrijen'98 streeft naar een gemeenteraad met een eerlijk, open en menselijk gezicht.

Actueel

Cromstrijen’98 stelt college vragen over Torensteepolder

6-4-2015 Bron: Cromstrijen'98

In de raadsvergadering van 31 maart 2015 vroeg Cromstrijen’98 aan het college hoe men dacht over een artikel in het AD van 11 maart 2015, waarin het college werd geschoffeerd over een zo genaamd “Schimmig spel in de Torensteepolder”.

In dit artikel werd stemming gemaakt t.a.v. het beleid over het wel of niet handhavend optreden van een gegraven sloot. Tevens werd onze ex-wethouder Ineke Korbijn beticht van het op vakantie gaan met één van de project ontwikkelaars, daarbij suggererend dat er ondershands sprake zou zijn van frauduleus bestuur.

Burgemeester Luteijn beantwoordde uitgebreid de vraag en verklaarde dat het college binnenkort een eigen artikel over dit onderwerp uit zal brengen, waarin kip en klaar de gang van zaken zal worden belicht.
Verder zei Luteijn dat de communicatie over dit onderwerp vanuit het bestuur wel beter had gemogen en dat dit in het vervolg ook zal gebeuren.

Ten aanzien van de opmerkingen over de ex-wethouder Korbijn wilde Cromstrijen’98 nog een aantal vragen stellen aan de PvdA. Echter Luteijn zei dat een vraag kon, maar dat hij een discussie over dit onderwerp in de raad niet toestond en verwees naar de commissie.


Mening Cromstrijen'98:
Cromstrijen’98 beraad zich hoe hier mee om te gaan.

Terug naar actueel