Welkom bij Cromstrijen'98

Cromstrijen'98 is een locale belangenpartij die opkomt voor de inwoners van onze gemeente. Onafhankelijk en ongebonden legt Cromstrijen'98 uitsluitend verantwoording af aan de inwoners. Cromstrijen'98 streeft naar een gemeenteraad met een eerlijk, open en menselijk gezicht.

Actueel

Cromstrijen’98 vecht voor behoud van de zelfstandigheid van onze gemeente

13-12-2015 Bron: Cromstrijen'98

Komende week wordt het spannend voor de toekomst van onze prachtige gemeente.
In de gemeenteraad van 17 december 2015 wordt dan beslist of onze gemeente zelfstandig blijft of opgaat in één gemeente Hoeksche Waard.

Zoals u weet heeft Cromstrijen’98 tijdens de verkiezingscampagne beloofd dat er pas een herindeling komt als blijkt dat dit beter zou zijn voor u als inwoners.
Welnu uit diverse onderzoeken is gebleken dat het er zeker niet beter op zal worden als wij de zelfstandigheid van onze gemeente uit handen geven.

Ongetwijfeld heeft u in de media onze stellingen gelezen en die werden in soms niet mis te verstane woorden geuit. Wij zijn er nog steeds niet van overtuigd dat onze inwoners bij een gemeentelijke herindeling beter af zullen zijn. En de bewijzen daarvoor, zijn ondanks alle onderzoeken, nog steeds niet geleverd.

Mening Cromstrijen'98:
Samen met andere politieke partners binnen onze gemeente en in de gehele Hoeksche Waard zullen wij blijven vechten voor onze zelfstandigheid.

Wij hopen dat 17 december 2015 een historische dag wordt en de vlag van de gemeente Cromstrijen in de toekomst niet behoefd te worden gestreken.

Terug naar actueel