Welkom bij Cromstrijen'98

Cromstrijen'98 is een locale belangenpartij die opkomt voor de inwoners van onze gemeente. Onafhankelijk en ongebonden legt Cromstrijen'98 uitsluitend verantwoording af aan de inwoners. Cromstrijen'98 streeft naar een gemeenteraad met een eerlijk, open en menselijk gezicht.

Actueel

De campagne zit er op, het is nu aan u, Cromstrijenaren

16-3-2014 Bron: Cromstrijen'98

Als het om campagnevoeren gaat kunnen wij niet zoveel.
Wij zijn als lokale partij afhankelijk van de contributie van onze leden en wat fundraising binnen onze gemeente. Wij krijgen niet de nodige gelden uit Den Haag zoals de landelijk partijen, die hebben namelijk het voorstel om de lokale partijen ook financieel te ondersteunen afgewezen vorige zomer.

Wat hebben wij zoal gedaan:

Twee weken geleden hebben we op zaterdagochtend tijdens het Cromstrijense lijsttrekkersdebat op Omroep HW onze menig laten horen.

Vorige week zaterdag zijn we met ons clublied als achtergrondmuziek in Klaaswaal en Numansdorp wezen flyeren, en om u uit te nodigen om bij de debatavonden aanwezig te zijn.

De debatavonden, dinsdagavond in Numansdorp en donderdagavond in Klaaswaal, zijn wat ons betreft goed verlopen, het had wat pittiger gekund maar goed er moet altijd wat te wensen blijven.

Afgelopen zaterdag hebben we nogmaals een rondje door de dorpen gedaan met de vraag of men al een keuze had weten te maken.

Wat mij is opgevallen tijdens de gehele campagnevoering is dat de inwoners vinden dat ze nu, net voor de verkiezingen, overladen worden met aandacht door alle partijen.
En wat er dan direct op volgt is - waar zijn jullie die overige vier jaar?? – kom dan ook eens van het pluche.

Ik moet zeggen dat dat wel klopt maar dat dat ook niet helemaal terecht is, natuurlijk luisteren wij naar uw mening maar deze meningen horen wij ook graag tijdens onze commissie- en raadsvergaderingen, daarom zijn deze vergaderingen ook openbaar en kunt u uw mening inspreken.

Uitvoering van deze menig is altijd een politieke keuze welke natuurlijk ook zijn wettelijke en of financiële haalbaarheid moet hebben.

Mening Cromstrijen'98:
Ik ben als huidig fractievoorzitter zeker blij met alle informatie die wij hebben ontvangen tijdens onze campagne.

Ik hoop dat ik u als inwoner vaker tegen zult komen tijdens onze commissie- en raadsvergaderingen, maar u bent ook altijd welkom om uw mening één op één toe te lichten.

Op onze site staan de raads- en commissieleden genoemd welke u altijd kunt aanspreken.

Ik wens u voor aanstaande woensdag een verstandige keuze toe.

Dick Polderdijk

Terug naar actueel