Welkom bij Cromstrijen'98

Cromstrijen'98 is een locale belangenpartij die opkomt voor de inwoners van onze gemeente. Onafhankelijk en ongebonden legt Cromstrijen'98 uitsluitend verantwoording af aan de inwoners. Cromstrijen'98 streeft naar een gemeenteraad met een eerlijk, open en menselijk gezicht.

Actueel

De nieuwe toekomst voor C'98, zie www.cromstrijen98hw.nl

17-8-2018 Bron: Cromstrijen'98

De Eerste Kamer heeft in juli 2018 het besluit van de Tweede Kamer overgenomen door eveneens voor een herindeling te stemmen. Dat betekent dat er op 21 november 2018 verkiezingen worden gehouden voor de nieuwe gemeente.

In de ledenvergadering van juni 2018 is unaniem besloten om verder te gaan als Cromstrijen'98 en onze partij niet op te heffen of samen te laten gaan met andere lokale partijen.
De naam Cromstrijen'98 is veranderd in Cromstrijen'98 HW om duidelijk te maken dat wij met onze eigen identiteit doorgaan voor alle dorpen/kernen in de hele Hoeksche Waard.
Naast aanpassing van onze naam is onlangs ook een nieuwe website gelanceerd. Dat betekent dat deze website niet meer bijgehouden zal worden. Kijk voor alle nieuws en actualiteiten voortaan op www.cromstrijen98hw.nl.

Mening Cromstrijen'98:
Daar waar nieuwe partijen zichzelf aan het uitvinden zijn, behouden wij onze eigen voor iedereen herkenbare identiteit. Wij hebben in de afgelopen jaren bewezen wat wij waard zijn. Cromstrijen'98 HW is een eerlijke lokale onafhankelijke partij die vooral opkomt voor haar inwoners. Vanaf 1 januari 2019 ook voor alle andere dorpen in de Hoeksche Waard. Iedereen moet zich bij ons vertrouwd en veilig kunnen voelen. Word daarom lid en doe met ons mee of steun ons: www.cromstrijen98hw.nl

Terug naar actueel