Welkom bij Cromstrijen'98

Cromstrijen'98 is een locale belangenpartij die opkomt voor de inwoners van onze gemeente. Onafhankelijk en ongebonden legt Cromstrijen'98 uitsluitend verantwoording af aan de inwoners. Cromstrijen'98 streeft naar een gemeenteraad met een eerlijk, open en menselijk gezicht.

Actueel

Debatten met lokale politici, zin of onzin?!

5-3-2014 Bron: Cromstrijen'98

Debat avonden in Cromstrijen:
Dinsdag 11 maart in het gemeentehuis in Numansdorp en donderdag 13 maart in de Hoeckenisse te Klaaswaal.
De debatten beginnen om 19:30 uur, maar de deuren staan om zeven uur al open.

Bas Boelhouwers, onze lijsttrekker, zal dan de mening van Cromstrijen’98 gaan verdedigen in het debat met de vijf andere lijsttrekkers van Cromstrijen, en dat zijn voor de VVD Robin Heij, voor het CDA Pieter Paans, voor de PvdA Piet Penning, Miranda den Tuinder-van Meteren zal de D66 vertegenwoordigen en Jaap Oudeman de SGP.

Mening Cromstrijen'98:
Zin of onzin van deze debatten?

Wij vinden het zinvol om dit soort evenementen te organiseren en heten u als inwoner dan ook van harte welkom bij deze debatten.

Wij vernemen graag wat onze inwoners verwachten van die “lokale politici” en de “lokale politiek”, het is tenslotte uw gemeente waarover gesproken gaat worden.
- het heeft te maken met uw eigen leefomgeving;
- het heeft te maken met uw eigen kostenplaatje;
- het heeft te maken met uw eigen ontspanning/recreatie;
- het heeft te maken met uw eigen . . . . . die wij graag van u willen horen.

En wij vinden dat dit niet perse tijdens die twee debat avonden op tafel hoeft te komen, u bent bij ons altijd welkom met uw ideeën en opmerkingen.


Terug naar actueel