Welkom bij Cromstrijen'98

Cromstrijen'98 is een locale belangenpartij die opkomt voor de inwoners van onze gemeente. Onafhankelijk en ongebonden legt Cromstrijen'98 uitsluitend verantwoording af aan de inwoners. Cromstrijen'98 streeft naar een gemeenteraad met een eerlijk, open en menselijk gezicht.

Actueel

Even aan jullie voorstellen, Jan Vos

1-5-2016 Bron: Cromstrijen'98

De laatste jaren zijn er volgens mij een aantal zaken wat verder van de inwoners komen te staan. Je ziet bij partijen dat ze toch een beetje in het keurslijf van de landelijke politiek en de standpunten van hun “Haagse broeders” zitten.

Zo niet met Cromstrijen’98, er komen zeer belangrijke thema’s op ons af, waarbij het belangrijk is dat de stem van de inwoners voorop staat.

Ik ben woonachtig in Numansdorp en na de cursus politiek actief lid geworden van cromstrijen’98.
Ik doe veel vrijwilligerswerk o.a. bij de voetbalvereniging NSVV en heb altijd al een zeer brede interesse in de politiek gehad, ik kijk ook veel debatten in de tweede kamer. Ook meende ik dat de drempel veel hoger was tot de lokale politiek.

Eerst, door gast van de raad en de rondleiding door het gemeentehuis, constateerde ik dat de drempel niet hoog maar juist zeer laag is. Mijn interesse was mede hierdoor nog groter geworden.

Ik besloot om deel te nemen aan de cursus politiek actief. Daarin woon je raadsvergaderingen bij, krijg je nog eens uitleg over hoe het lokale bestuur in elkaar zit en natuurlijk komt de politiek binnen de gemeente daarbij ook aan de orde.
De avond waar we kennis konden maken met de politieke partijen in Cromstrijen was een leuke en zeer interessant bijeenkomst. Op die avond werd mij eigenlijk vrij snel duidelijk dat ik mijn pijlen zou richten op Cromstrijen’98.

Ik wil mijn steentje bijdragen voor de stem van de inwoner zodat de politiek dicht bij de inwoners blijft.

Mening Cromstrijen'98:
De lokale politiek moet draagvlak hebben bij alle inwoners, met Jan zijn luisterend oor o.a. bij NSVV, kunnen onze keuzes beter verantwoord worden.

De mening van de inwoners bepalen mede ons beleid, ons standpunt en onze beslissingen.


Terug naar actueel