Welkom bij Cromstrijen'98

Cromstrijen'98 is een locale belangenpartij die opkomt voor de inwoners van onze gemeente. Onafhankelijk en ongebonden legt Cromstrijen'98 uitsluitend verantwoording af aan de inwoners. Cromstrijen'98 streeft naar een gemeenteraad met een eerlijk, open en menselijk gezicht.

Actueel

Ik ben lid geworden, Frenk van der Heiden

16-4-2016 Bron: Cromstrijen'98

Ik was altijd al zeer geïnteresseerd in de politiek, maar dan hoofdzakelijk in de landelijke politiek. De lokale politiek volgde ik, zeg maar, van een afstandje.

Dus toen er in het najaar van 2015 een oproep werd gedaan door de gemeente Cromstrijen voor geïnteresseerden om een cursus “Politiek Actief” te gaan volgen, heb ik mij daarvoor aangemeld.

Altijd had ik gedacht dat er toch een soort van drempel was om het gemeentehuis binnen te komen, maar dat bleek zeker niet het geval. Wij (de cursisten) werden allervriendelijkst ontvangen en door alle raads- en commissieleden bijgestaan om het reilen en zeilen binnen het gemeentehuis beter te begrijpen.
Na de cursus heb ik besloten om in de politiek mijn bijdrage te leveren. Het hoeft geen grote bijdrage te zijn, want een kleine bijdrage kan soms ook al raderen in gang zetten waar de gemeente en zijn inwoners beter van worden.

Mijn besluit was om mij aan te sluiten bij een politieke partij en deze moest er dan vooral zijn voor de inwoners van de dorpen. Dan kom je al snel uit bij de lokale partij, omdat deze zich niet hoeft te houden aan de politieke keuzes die gemaakt worden bij andere landelijke partijen.
Toen ook nog eens bleek dat Cromstrijen’98 in de discussie over de rondweg bij Klaaswaal en later bij het debat over een eventueel AZC echt koos voor de inwoners van de gemeente wist ik dat ik een goede keuze had gemaakt.

Ik denk in de toekomst iets te kunnen betekenen voor ons mooie dorp en ik hoop dat bij Cromstrijen’98 te kunnen bewerkstelligen.

Ik ben 53 jaar en ben geboren aan de Zinkweg. Ik woon nu alweer 25 jaar in Numansdorp en ik ben getrouwd en heb een studerende dochter van negentien.


Mening Cromstrijen'98:
Ook Frenk heeft de weg naar onze partij gevonden na het volgen van de cursus "Politiek Actief".

Zijn keuze werd versterkt, doordat bijvoorbeeld bij de discussies omtrent de Randweg Klaaswaal en het Vluchtelingenvraagstuk echt kiezen voor de belangen van de inwoners.

Dat is waar Cromstrijen'98 voor staat.

Terug naar actueel