Welkom bij Cromstrijen'98

Cromstrijen'98 is een locale belangenpartij die opkomt voor de inwoners van onze gemeente. Onafhankelijk en ongebonden legt Cromstrijen'98 uitsluitend verantwoording af aan de inwoners. Cromstrijen'98 streeft naar een gemeenteraad met een eerlijk, open en menselijk gezicht.

Actueel

Klaaswaal gaat hopelijk krijgen waar ze recht op heeft

25-3-2009 Bron: Cromstrijen'98

Eindelijk een luisterend oor gevonden, Klaaswaal gaat hopelijk krijgen waar ze recht op heeft.

Door de opmerking tijdens de afgelopen raadsvergadering van Frans Tuinder van de PvdA hoopt Cromstrijen’98 nu medestanders gevonden te hebben in de raad die het eens zijn met de strijd om Klaaswaal het centrum te geven waar zij recht op heeft.

Na vele malen aandringen door de fractie van Cromstrijen’98 dat er actie ondernomen moet worden door de wethouder om het centrumplan weer vlot te trekken wordt dit nu breder gedragen binnen de raad.
Gebleken is dat sinds het faillissement van de aannemer Roos in 2007 er slechts drie vergaderingen zijn belegd met de project ontwikkelaar, waarbij de verantwoordelijk wethouder slechts twee maal aanwezig was.
Cromstrijen’98 heeft bijna bij elke commissie vergadering RBZ om opheldering verzocht maar de antwoorden bleven vaag en als om de mening van de overige partijen ten aanzien van deze problematiek gevraagd werd, werden deze van de hand gewezen.
Nu eindelijk krijgen we als Cromstrijen’98 medestanders en zal hopelijk het centrumplan weer worden vlot getrokken.
Mogelijk heeft het geholpen dat wij de correspondentie van de periode van af het faillissement hebben opgevraagd en daarmee het college en de college partijen toch tot nadenken hebben gezet, en ja dan beter vanuit een college partij een acceleratie in het plan naar voren te brengen dan dat er weer vragen gesteld gaan worden door Cromstrijen’98.
Ons maakt dit niet zo veel uit, als we maar weer tot actie over gaan en zorgen voor de voortgang.