Welkom bij Cromstrijen'98

Cromstrijen'98 is een locale belangenpartij die opkomt voor de inwoners van onze gemeente. Onafhankelijk en ongebonden legt Cromstrijen'98 uitsluitend verantwoording af aan de inwoners. Cromstrijen'98 streeft naar een gemeenteraad met een eerlijk, open en menselijk gezicht.

Actueel

PERSBERICHT, Cromstrijen'98 wil met u praten op 22 oktober

16-10-2008 Bron: Cromstrijen'98

Cromstrijen’98 neemt deel aan de Seniorenbeurs die op woensdag 22 oktober a.s. in de Sporthal in Numansdorp wordt georganiseerd door de stichting KANS.
In tegenstelling tot de landelijke partijen wil Cromstrijen’98 niet wachten tot na de verkiezingen maar voorafgaande hieraan de ideeën en wensen die er leven bij onze inwoners in beeld hebben.
Wij gaan niet 100 dagen de dorpen in om te horen wat er echt leeft nadat wij zijn gekozen maar wij willen vooraf weten wat onze kiezers van ons verwachten.
Volgend jaar gaan wij weer werkenaan ons verkiezingsprogramma en wij willen nu al horen waar onze aandacht naar uit moet gaan voor de komende jaren.
Als u met ons in gesprek wilt dan kunt u onze commissie- en gemeenteraadsleden vinden bij de “GELE KRAAM”in de Sporthal van Cromstrijen in Numansdorp.