Welkom bij Cromstrijen'98

Cromstrijen'98 is een locale belangenpartij die opkomt voor de inwoners van onze gemeente. Onafhankelijk en ongebonden legt Cromstrijen'98 uitsluitend verantwoording af aan de inwoners. Cromstrijen'98 streeft naar een gemeenteraad met een eerlijk, open en menselijk gezicht.

Actueel

PvdA met mega vragenlijst over gegraven sloot in de Torensteepolder

14-3-2015 Bron: Cromstrijen'98

In de commissievergadering van donderdag 5 maart 2015 verantwoordde burgemeester Luteijn zich omtrent de handhaving van een in de Torensteepolder gegraven sloot door projectontwikkelaar Midstate. Dit naar aanleiding van een op 1 maart ontvangen lijst met 26 vragen van de PvdA.

Luteijn stelde dat de communicatie omtrent de sloot vanuit de gemeente beter had gekund. Weliswaar was er geen vergunning verleend, echter bij een geaccordeerd raadsbesluit in de nabije toekomst over een wijziging van het bestemmingsplan zal deze vergunning dan ook niet meer nodig zijn, aldus Luteijn.
Wij vinden dat de burgemeester op een no nonsens manier de handelswijze van het college duidelijk uiteenzette en tackelde daarmee alle vragen van de PvdA. Het getuigt van moed van het college om de ingezette weg voort te zetten.
Knap werk van het college om in zo’n korte tijd de beantwoording te realiseren. Jammer dat er geen enkele reactie van de PvdA kwam op de beantwoording van de burgemeester tijdens deze vergadering waarop hun vragenlijst als extra stuk behandeld werd.

Mening Cromstrijen'98:
Jammer dat de PvdA Cromstrijen middels deze enorme vragenlijst aan het college zich schaart onder enkele inwoners die eveneens de indruk wekken de ontwikkelingen binnen Cromstrijen te willen vertragen.
Door deze handelswijze van de PvdA doet deze afbreuk aan het welzijn van Cromstrijen en denkt niet positief mee met de vitalisering van ons dorp.

Wij hechten aan een snelle voortgang van het project, dit in het belang van de gehele bevolking van de gemeente Cromstrijen.

Terug naar actueel