Welkom bij Cromstrijen'98

Cromstrijen'98 is een locale belangenpartij die opkomt voor de inwoners van onze gemeente. Onafhankelijk en ongebonden legt Cromstrijen'98 uitsluitend verantwoording af aan de inwoners. Cromstrijen'98 streeft naar een gemeenteraad met een eerlijk, open en menselijk gezicht.

Actueel

Reclameborden langs de A29

8-2-2017 Bron: Cromstrijen'98

Wij constateren dat al geruime tijd op het grondgebied van Cromstrijen langs de A29 ter hoogte van het viaduct een aantal reclameborden staan. Het begon met één bord en er kwamen er steeds meer.

Gelet op het feit dat dit volgens onze gegevens van rijkswege niet is toegestaan, zijn hierover al eerder vragen gesteld door de PvdA. Het antwoord was dat het zou worden onderzocht.

Nu inmiddels bleek dat het aantal borden gegroeid was tot plm. 10 stelde wij dit in de commissie ABZ van 19 januari 2017 weer aan de orde. Nu met de vraag waarom de handhaving toch zo lang moest duren?

De burgemeester gaf aan dat “het college” zich groen en geel ergert aan die borden en dat hij met spoed hier iets aan gaat doen.

Mening Cromstrijen'98:
Buiten het feit dat dit erg lelijk overkomt en bepaald geen visitekaartje voor onze gemeente is, wordt de automobilist ook afgeleid door de borden en het ook gevaarlijke situaties kan veroorzaken.

Dus is het zaak dat die borden zo snel mogelijk van die plek verdwijnen.


Terug naar actueel