Welkom bij Cromstrijen'98

Cromstrijen'98 is een locale belangenpartij die opkomt voor de inwoners van onze gemeente. Onafhankelijk en ongebonden legt Cromstrijen'98 uitsluitend verantwoording af aan de inwoners. Cromstrijen'98 streeft naar een gemeenteraad met een eerlijk, open en menselijk gezicht.

Actueel

Veiligheidshek rond de speelgelegenheid op het Oranjeplein in Klaaswaal

12-11-2016 Bron: Cromstrijen'98

Tijdens een informatie avond en door middel van een vragenlijst heeft een inwoonster van Klaaswaal gevraagd om een veiligheidshek aan te brengen rond de speelgelegenheid op het Oranjeplein.

Omdat hier door de gemeente niet meer op gereageerd werd, door wat voor reden dan ook, heeft deze inwoonster de weg naar Cromstrijen'98 gevonden door te vragen of wij daar iets in kunnen betekenen.
Dit is door een raadslid adequaat opgepakt, die daarover contact heeft opgenomen met de gemeente. Gebleken is dat dit niet vergeten is en nog op tafel lag. Alleen de communicatie ontbrak nog.
Dit is door de gemeente alsnog naar de betreffende inwoonster correct gecommuniceerd. Uiteindelijk is het betreffende veiligheidshek onlangs geplaatst.

Mening Cromstrijen'98:
Dit is weer een heel mooi voorbeeld van hoe inwoners, gemeente en de volksvertegenwoordigers kunnen samenwerken.

Op deze manier kun je veel bereiken. Wij hopen dat de inwoners de weg naar ons blijven vinden, omdat wij daarvoor door de inwoners gekozen zijn.Terug naar actueel