Welkom bij Cromstrijen'98

Cromstrijen'98 is een locale belangenpartij die opkomt voor de inwoners van onze gemeente. Onafhankelijk en ongebonden legt Cromstrijen'98 uitsluitend verantwoording af aan de inwoners. Cromstrijen'98 streeft naar een gemeenteraad met een eerlijk, open en menselijk gezicht.

Actueel

Verliezen blijft lastig

21-3-2010 Bron: Cromstrijen'98

Hoewel wij alle begrip hebben voor de teleurstelling die is ontstaan bij de PvdA Cromstrijen, na zo’n verkiezingsuitslag, moet er wel verder bestuurd worden. De kiezers van onze gemeente hebben een duidelijke keuze gemaakt door hun stemgedrag.

Als het stof weer is opgetrokken zal iedereen weer toekomst gericht en positief de zaken moeten gaan oppakken en doen waarvoor we het vertrouwen van de inwoners hebben gekregen en niet elkaar gaan bezig houden met politieke spelletjes.
De fractie van Cromstrijen'98 wil vol energie meewerken aan de grote opgaven waarvoor onze gemeente staat, gezien de onderwerpen op de agenda’s.
Beoordeeld worden door de eigen inwoners voor ons werk in de afgelopen jaren is voor ons als lokale partij de enige maatstaf en uit de verkiezingsuitslag blijkt dat wij het best goed hebben gedaan.

Mening Cromstrijen'98:
Wij hebben alleen verantwoording af te leggen aan de kiezers en zullen - lering trekkend uit die onderwerpen die beter kunnen - als gemeenteraadsleden en deelnemend aan een coalitie dat als maatstaaf blijven hanteren.
Dit om samen met onze collega bestuurders ons weer volledig in te gaan zetten de komende 4 jaar, zowel in de commissies als in de gemeenteraad, maar ook in het college van B&W.

Terug naar actueel