Welkom bij Cromstrijen'98

Cromstrijen'98 is een locale belangenpartij die opkomt voor de inwoners van onze gemeente. Onafhankelijk en ongebonden legt Cromstrijen'98 uitsluitend verantwoording af aan de inwoners. Cromstrijen'98 streeft naar een gemeenteraad met een eerlijk, open en menselijk gezicht.

Actueel

Verontruste stichting NU kan weer opgelucht ademhalen

15-2-2013 Bron: Cromstrijen'98

Door de vragen van ons is er duidelijkheid gekomen ten aanzien van de legeskosten voor het organiseren van activiteiten door non-profit organisaties.

Een door ons ontvangen brandbrief van stichting NU ten aanzien van de extreem hoge legeskosten bij het organiseren van activiteiten was voor ons aanleiding vragen te stellen aan het college (Raadsvragen C’98 leges).

In de MZ vergadering van 27 februari 2013 met agendapunt 7 “Leges voor het organiseren van evenementen” is er een aangepast raadsvoorstel neergelegd door het college.
Hierin is het voorstel de legeskosten voor het organiseren van evenementen door non-profit organisaties de leges bijdrage te verlagen tot € 0,00.

Mening Cromstrijen'98:
Wij zijn zeer tevreden met de insteek van het college om met dit voorstel te komen, en wij zullen het voorstel zeker ondersteunen.
Succes bij het organiseren van activiteiten voor onze inwoners stichting NU!!

Terug naar actueel