Welkom bij Cromstrijen'98

Cromstrijen'98 is een locale belangenpartij die opkomt voor de inwoners van onze gemeente. Onafhankelijk en ongebonden legt Cromstrijen'98 uitsluitend verantwoording af aan de inwoners. Cromstrijen'98 streeft naar een gemeenteraad met een eerlijk, open en menselijk gezicht.

Actueel

“Visie op het sociale domein”, een belangrijk start document

23-11-2013 Bron: Cromstrijen'98

In de raadsvergadering van 5 november 2013 werd de gemeenteraad voorgesteld om de visie op het sociaal domein vast te stellen. Dat het een ingewikkeld proces is zal iedereen begrijpen.

Voor Cromstrijen'98 betekent het dat in de toekomst onze inwoners, indien zij zorg nodig hebben, op efficiënte wijze die zorg waar men recht op heeft kan worden verleend.
Wij willen benadrukken dat het beslist niet zo mag zijn, dat hulpbehoevenden aan hun lot zullen worden overgelaten. Dat dit binnen door de gemeente vastgestelde kaders zal moeten plaatsvinden is navenant.
Echter, wij willen ook benadrukken, dat het niet zo mag zijn dat ten allen tijde de overheid alles maar moet opknappen. Het mag best zo zijn dat eerst eens gekeken gaat worden wat de bewoners zelf nog kunnen doen, alvorens bij de overheid aan te kloppen.
Vast en zeker kunt u er op rekenen dat u niet in de steek wordt gelaten als het echt niet meer gaat.

Mening Cromstrijen'98:
Voor bewoners die hulp of vragen hebben op dit gebied willen wij graag de helpende hand bieden. Bel raads- en/of commissieleden gerust voor een afspraak. De telefoonnummers vindt u hier op de site en in de gemeentegids.

Terug naar actueel